19/07/2024

BANJALUKA DANCE FEST 2022: Zlatne Virusice

Objavljeno: 23-12-2022 | 10:24

BANJALUKA DANCE FEST 2022: Zlatne Virusice

U Banjoj Luci je proteklog vikenda održano plesno takmičenje pod nazivom “Banjaluka dance fest 2022”. Posljednje plesno takmičenje u ovoj godini privuklo je veliki broj klubova i učesnika u više plesnih disciplina, koji su u dva dana takmičenja prikazali odlične nastupe.

Za kraj, može se reći uspješne takmičarske godine na festu u Banjoj Luci sa dvije kooreografije predstavio se i Plesni centar “Virus”. Bišćanke su se predstavile sa dvije kooreografije i to finalisti i polufinalisti Svjetskog prvenstva ” Kokošija ljubav” i “Manipulator”.

Kako smo već i navikli od Virusica i na ovom takmičenju pokazale su da su u samom vrhu plesa u našoj zemlji i svijetu. U jakoj konkurenciji juniorke Virusa sa koreografijom “Kokošija ljubav” osvojile su prvo mjesto  i zlatnu medalju, te naslov pobjednica Gale druge večeri takmičenja u Banjoj Luci. Trenerica Dijana Jajčević, još jednom je pokazala da zajedno sa svojim takmičarkama drži tron u našoj zemlji, te je čestitala svim Virusicama na ostvarenim rezultatima u protekloj 2022 godini.

Objavio: usn krajina