17/06/2024

ZIMSKA BAJKA U NP UNA: Mjesto koje nas je oduševilo!

Objavljeno: 15/12/2022. 09:47

ZIMSKA BAJKA U NP UNA: Mjesto koje nas je oduševilo!

PROMOTIVNI SADRŽAJ
Smješten u Nacionalnom parku Una, Turističko naselje Natura Art i njena okolina kombinacija su prirodnog i umjetnog čuda. Predah od svakodnevice u turističkom naselju, restoranu, hotelu I wellness centru u kojoj se ljuljuškaju balončići u jacuzziju i gdje sve miriše na domaću hranu, učinit će da se napokon dobro odmorite i praznike provedete na bajkovit način.

Ako ste u potrazi za bajkom, onda ste na pravom mjestu jer mirisi, boje i pogled koji će vas tu zateći, učinit će da uistinu živite u trenutku bez strahova i propitivanja. Na ovom mjestu osjećat ćete se kao da je cijeli svijet stao i to samo zbog Vas – da Vam ugodi i nahrani dušu

Prava magija tek počinje kad zima pokuca na vrata.
Posjetili smo ovo predivno mjesto i napravili kadrove koje nikog ne ostavljaju ravnodušnog.

Dan smo proveli sa pogledom na prekrasan krajolik uz domaću ponudu hrane i pića sve dok nam noć nije ispričala drugu priču.
Mislili smo da se nalazimo na drugoj lokaciji.

Praznične dekoracije su osvjetlile naselje da nam pokažu put do najljepšeg slapa na Uni a logorske vatre nas grijale. Definitivno autentično iskustvo.

Radost za velike i male, ambijent koji vraća u djetinjstvo, na dane provedene kod majke i dede na selu, uz pucketanje vatre, miris i tišinu prirode , a Vašim mališanima stvara uspomene na predivan odmor kao iz bajke,sretno i bezbrižno djetinjstvo.

Psstt… ono što mališani ne znaju ,a to je da svjetlosni dekorativni elementi u Naturi također imaju zadatak da pokažu put djeda mrazu do nas , tako i da na odmoru djeda mraz će ih moći pronaći i i donijeti njihove paketiće u našu bajku bez kraja…

Objavio: usn krajina