13/07/2024

BIHAĆ DOMAĆIN HUMANIM ZVJEZDAMA HRVATSKE: Prihod od ulaznica namijenjen Centru “Duga”u Kulen-Vakufu

Objavljeno: 29-03-2024 | 10:25

BIHAĆ DOMAĆIN HUMANIM ZVJEZDAMA HRVATSKE: Prihod od ulaznica namijenjen Centru “Duga”u Kulen-Vakufu

USportskoj dvorani“Luke” u Bihaću, 25. aprila ove godine u organizaciji MNK “HM” Bihać, održat će se humanitarna malonogometna utakmica u kojoj će nastupati ekipa “Humane zvijezde Hrvatske 03”,koja već 20 godina učestvuje na humanitarnim sportskim priredbama, nogometnim utakmicama sa humanitarnim karakterom. Takvu utakmicu u Sportskoj dvorani “Luke” u Bihaću, odigrat će sa nogometišima iz Bihaća, a cjelokupni prihod od ulaznica namijenjen je za djecu bez roditeljskog staranja “Duga” u Kulen-Vakufu.

Humane zvijezde Hrvatske okupljaju članove iz različitih područja društvenog života i rada, te promoviraju plemenitost, zajedništvo i pomaganje, a mnoga poznata imena nastupaju za ekipu “Humane zvijezde Hrvatske 03”, kao što su: Zlatko Dalić, Goran Vlaović, Niko Kranjčar, Ivica Olić, Boris Živković, Željko Mavrović, Mate Bulić, Edin Mujčin, Zvonimir Boban, Mario Stanić, Kruno Simon, Robert Špehar, Zorislav Srebrić, Branko Strupar, Nenad Pralija, Marko Babić, Ivan Krstanović, Slaven Knezović Grof, Amir Kazić Leo, Marjan Kustić,Miroslav Škoro, Primož Gliha, Željko Bebek, Marijan Mrmić, Mato Neretnjak, Branko Ivanković i drugi.

Sportska dvorana u Bihaću je spremna. Organizator ovom prilikom upućuje poziv da se odazovemo i kupovinom ulaznice podržimo ovu humanitarnu akciju, te da uživamo u haklerskim izvedbama majstora kojih svakako tu večer neće nedostajati u Bihaću.

Objavio: usn krajina