19/07/2024

GO SDA BIHAĆ: Rusmir Musa kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća

Objavljeno: 01-07-2024 | 11:29

GO SDA BIHAĆ: Rusmir Musa kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća

Iz Gradskog odbora SDA Bihać danas je potvrđeno da će kandidat  Stranke demokratske akcije (SDA) za gradonačelnika Bihaća na predstojećim lokalnim izborima biti Rusmir Musa. Prenosimo saopćenje za javnost:


Odluku o kandidaturi doktora nauka Rusmira Muse jednoglasno je potvrdio Izvršni odbor Gradska organizacija SDA Bihać.

Naš kandidat će biti kandidat svih građanki i građana Bihaća koji žele pozitivne promjene u gradu, više konkretnih djela, razvojnih projekata i rada, a manje dnevne ili visoke politike. Vjerujemo da će kandidat SDA biti prihvaćen od drugih političkih stranaka koje nemaju svog kandidata, ali prije svega podržan od svih naših sugrađana koji će prepoznati njegove kompetencije i odlučnost da realizira sve zacrtane ciljeve u pravcu pozitivnih promjena za boljitak našeg grada, istekao je predsjednik Gradske organizacije SDA Bihać Šemsudin Dedić.

Kada je u pitanju izborna lista za Gradsko vijeće Bihać, 2/3 je novih imena, mladih i stručnih osoba kojima smo dali priliku, a nosilac liste je magistra ekonomije Ines Delić.
SDA u Bihaću mijenja svoj imidž, jer je nosilac liste po prvi put žena. Naše djelovanje neće biti da kritikujemo nego da ukazujemo šta se može uraditi bolje u našem gradu, a sve što radimo, radimo u interesu građana.

    Objavio: usn krajina