Protiv smo ubijanja! | Za slobodnu smo Palestinu i Ukrajinu!

BIŠĆE PARK [VIDEO]: Bihać dobija najmoderniji trgovački park u regiji

Objavljeno: 06-10-2023 | 12:08

BIŠĆE PARK [VIDEO]: Bihać dobija najmoderniji trgovački park u regiji
Bišće Park će donijeti više od 300 novih radnih mjesta i privući brojne turiste i posjetioce u Bihać i Krajinu

U Bihaću se uskoro otvara jedan od najsavremenijih trgovačkih parkova ovog dijela Evrope, a nositi će historijski naziv svoga grada – Bišće.

Bišćani, turisti, cijela Krajina, kao i granična područja Hrvatske, moći će da uživaju u novoj oazi radosti, druženja i šopinga u samoj blizini centra grada, najavljeno je danas.

Novi moderan trgovački park će kompleksom na čak 40 hiljada kvadratnih metara i svjetskim sadržajima pružiti mnogo više od tradicionalnog šoping iskustva, a cilj je da postane omiljeno mjesto druženja za sve generacije.

Posjetioci će imati na raspolaganju posjetiti brojne atraktivne brendove poput LC Waikikija, Pepca, NewYorkera, Mlinara, dm-a, Dresscoda, Sport Visiona, DexyCo, Techno Shopa i mnogih drugih.

Svoje mjesto u Bišće Parku će pronaći i regionalno poznati lanac igraonica za djecu Twister, koji po prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu, gdje će mališani imati siguran i kreativan prostor za igru, a roditelji priliku za savršen predah i odmor uz kafu u novom koncept restoranu. Ugodna nabavka i sve potrebno za dom, moći će se pronaći u velikom Fortuna hipermarketu na pet hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora.

– Bišće Park će biti mjesto sreće, odmora, uživanja i mode, nudeći moderno šoping iskustvo za sve. Sa nestrpljenjem iščekujemo otvaranje planirano za mart 2024. godine i radujemo se što ćemo podijeliti radost sa svim sugrađanima, cijelom Krajinom, turistima i zaljubljenicima u naš divni grad na Uni – istakla je Fatima Prošić, direktorica ANH Capital Investment, kompanije koja stoji iza projekta.

Pored atraktivnih brendova i bogatih sadržaja za posjetioce, novi trgovački park će imati veliki značaj za lokalnu zajednicu. Bišće Park će donijeti više od 300 novih radnih mjesta i privući brojne turiste i posjetioce u Bihać i Krajinu.

Poklon posjetiocima je i veliki centralni trg koji se gradi na 1.000 kvadratnih metara – novo omiljeno mjesto susreta i sastanaka. Posjetioci Bišće Parka će moći uživati u preko 13 hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora koji je pokriven brzim internet pristupom, a za vozače električnih automobila će unutar trgovačkog parka biti obezbjeđena i moderna punionica.

Objavio: usn krajina

IMPRESSUM

Kontakt - telefon

REDAKCIJA: +387 37 228-409; FAX: 224-103

MARKETING: +387 37 226-485

RAČUNOVODSTVO:TEL/FAX: +387 37 226-488

Unsko-sanske novine [PRINTANI MEDIJ] sedmične su novine, izlaze petkom

Radimo svakim danom od 08:00 - 15:00, osim dane vikenda i praznika

Tekstove za sjećanje i posljednje pozdrave možete dostaviti do srijede do 12:00

ADRESA: Bihać, 502. viteške brigade bb (Kulturni centar u gradskom parku)


List je registrovan kod Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta F BiH pod brojem 563/96.


PDV broj: 263024120002


Reg. broj: 4263024120002

Račun broj:
3385002200568303 kod UniCredit Zagrebačka banka d.d.
e:mail - WEB

usnkrajina@usnkrajina.com.ba

e:mail - REDAKCIJA

usnovine@bih.net.ba

prava pridržana

© usnkrajina.com.ba | 2024.

web-razvoj i dizajn: Osman D.