18/05/2024

DVORANA “LUKE”: Sve spremno za humanitarnu utakmicu

Objavljeno: 19-04-2024 | 09:13

DVORANA “LUKE”: Sve spremno za humanitarnu utakmicu

U Sportskoj dvorani “Luke” u Bihaću, u četvrtak, 25. aprila ove godine u organizaciji MNK “HM” Bihać, bit ćre održana humanitarna malonogometna utakmica u kojoj će nastupati ekipa “Humane zvijezde Hrvatske 03”, koja već 20 godina učestvuje na humanitarno-sportskim priredbama, nogometnim utakmicama sa humanitarnim karakterom. Takvu utakmicu u Sportskoj dvorani “Luke” u Bihaću, odigrat će sa nogometašima iz Bihaća, a cjelokupni prihod od ulaznica namijenjen je za djecu bez roditeljskog staranja “Duga” u Kulen Vakufu.

Kako su istakli organizatori sada je već sve spremno za ovaj istinski spektakl, koji će zasigurno u dvoranu “Luke” privući veliki broj gledalaca, koji će na jednom mjestu moći vidjeti poznata imena iz svijeta sporta susjedne Hrvatske i Bosne I Hercegovine.

Cijena ulaznice za humanitarno-sportsku manifestaciju koštat će pet KM, te organizator poziva sve da dolaskom podrže ovaj istinski spektakl, te da svi zajedno uživamo u haklerskim izvedbama majstora kojih svakako tu večer neće nedostajati u Bihaću.

Objavio: usn krajina