23/05/2024

NAKON POSJETE BALKANU: Tiktokerica poručila; Užas, stalno su mi prilazili i trubili iz automobila

Objavljeno: 05-01-2024 | 21:07

NAKON POSJETE BALKANU: Tiktokerica poručila; Užas, stalno su mi prilazili i trubili iz automobila
>Svojim pratiteljima je preporučila da izbjegnu Skoplje i posjete neki drugi dio zemlje, poput Ohridskog jezera

Lena, tiktokerica iz Amerike koja objavljuje svoja putovanja i doživljaje iz raznih zemalja, požalila se na Sjevernu Makedoniju kao najgoru europsku zemlju koju je posjetila, prenosi Blic.rs.

Najlošije iskustvo, kaže, imala je u glavnom gradu Skoplju i svojim pratiteljima preporučila da posjete neki drugi dio zemlje ako planiraju putovati tamo.

– Ljudi su mi trubili na ulici, derali se na mene i stalno mi prilazili. Mislila sam si da je to stvarno previše – ispričala je.

@sowonthego

Replying to @Asma I will say that it was beautiful but being Black and a solo woman felt like a lethal combination and I was just so uncomfortable #travel #traveltok #solotravel #solofemaletraveler #blackgirltiktok #blacktravel #blackwomentravel #blacktravelfeed #blacksolotravel #bipoctravel #woctravel #skopje #macedonia #northmacedonia

♬ original sound – Lena Sow | Travel Creator
Primijetila je puno ilegalnih taksija koji su skupo naplaćivali vožnje i zbog kojih se osjećala nesigurno. Najveći problem tijekom pokušaja pronalaska boljih taksi službi, dodaje, bila je činjenica što ne zna makedonski jezik.

– Navikla sam da mi naplaćuju više jer sam turist, ali suludo je da su vožnje skuplje nego u mom rodnom gradu, Los Angelesu – požalila se.
Stoga, upozorila je sve da preskoče Skoplje i umjesto grada posjete Ohridsko jezero koje je opisala kao prekrasno.
– Čula sam i od drugih žena da su imale slična iskustva, dakle izbjegnite Skoplje. Nikad se tamo neću vratiti – zaključila je.

Objavio: usn krajina