25/06/2024

PROVJERENO DJELUJE: Sredstvo koje svi imate u kupaonici je “ubojica” za mrave u vašoj kući!

Objavljeno: 27-10-2023 | 11:56

PROVJERENO DJELUJE: Sredstvo koje svi imate u kupaonici je “ubojica” za mrave u vašoj kući!

Ako i vi spadate u onu skupinu ljudi koji nastoje uvijek zatvoriti prozore i vrata jer je dovoljna sekunda da uleti neka “dosada”, onda biste trebali znati kako se zauvijek riješiti insekata. Mnogi smatraju da je generalno čišćenje pravo rješenje, no muhe, komarci i mravi vrebaju iz svakog ugla i iskreno, teško ih se riješiti.

Mravi su definitivno najuporniji, znaju se pojaviti na neuobičajenim mjestima, a najgore što se može dogoditi je pronaći ih u velikom broju na nekoj hrani koju držite u svojoj kući, piše Mondo. Postoje razni alati koji će ih ukloniti, no ako ih nemate pri ruci, postoji trik koji je otkrila Sophie Hinchlife, poznatija kao gospođa Hinch. Stekla je veliku popularnost zahvaljujući savjetima za čišćenje i uređenje doma koje dijeli na društvenim mrežama.

Istaknula je kako je za koloniju mrava potreban samo alat koji gotovo svaka kuća ima u svom kupaonskom ormariću. Riječ je o puderu u prahu. To je alat koji se koristi za uklanjanje svrbeža i iritacije kod djece.

“Puder stavite na mjesta gdje mravi ulaze u stan – istaknula je i dodala da je zbog toga već godinama mirna jer je mravi ne opsjedaju.

Velik broj njezinih pratitelja već prakticira ovaj trik, pa su se u komentarima složili da je puder u prahu najbolje rješenje. Prema njihovim riječima, najbolje ga je staviti na ulazna vrata i rubove prozora jer su to mjesta na koja se najčešće mravi ušuljaju u vaš dom.

Objavio: usn krajina