Protiv smo ubijanja! | Za slobodnu smo Palestinu i Ukrajinu!

KOD SUSJEDA KRIZA OTKRILA RAZMJERE KRAĐE U TRGOVINAMA: ‘Nestalo nam je više od 100 konzervi…‘

Objavljeno:21/11/2022. 12:47

KOD SUSJEDA KRIZA OTKRILA RAZMJERE KRAĐE U TRGOVINAMA: ‘Nestalo nam je više od 100 konzervi…‘

U Hrvatskoj se najviše kradu skupocjene konzerve, RioMare “najtraženija”

Jednostavno je shvatiti da cijene u dućanima stalno rastu i tako nam smanjuju mogućnost kupovine namirnica u kojim smo možda nekoć uživali. No, puno je teže shvatiti jesmo li stvarno toliko siromašni kao nacija ili samo pohlepni pa iz dućana volimo ‘iznijeti‘ i koji artikal više.

Rasprava o cijene hrane i krađama iz dućana povela se i na Redditu gdje je okupljene u tom threadu iznenadila snimka iz jednog poznatog trgovačkog lanca. Naime, na snimci je vidljivo kako se pored Rio mare proizvoda nalazi nadzorna kamera koja treba spriječiti krađu tih namirnica.

Iako je većina ljudi s negodovanjem zaključila kako je stvarno sramotno da se krade iz trgovina, neki su podijelili i svoja iskustva.

– Radio sam ovo ljeto u trgovini. Rio Mare se defintivno najviše krao, jednom sam išao s kolegicom provjeravati stanje i ispalo je da je u mjesec dana nestalo više od 100 konzervi…- napisao je jedan muškarac, a s njim se složila i druga osoba koja je napisala kako njezina majka radi u trgovini i zna da se najviše kradu tune i paštete.

– Jednom je uhvatila baku s desetak pašteta u hlačama, piše. Neki su u ovoj situaciji pronašli i mjesta za šalu pa su dometnuli kako će zbog tih tunokradica sada uhvatiti i njih koji kradu samo mesne doručke. a netko drugi je dometnuo da su Hrvati ionako poznati kao tunolovci nebitno radi li se o ribarenju na pučini ili ‘hvatanju‘ ribe u trgovini.

Objavio: usn krajina


////// MAGAZIN //////

O nama

Portal usnkrajina sastavni je dio i elektroničko izdanje Unsko-sanskih novina

Osnovani smo 1995. od strane Skupštine Unsko-sanskog kantona kao javno poduzeće s ograničenom odgovornošću

Potražite nas na društvenim mrežama:

Kontakt

502. viteške, Bihać, BiH

usnovine@bih.net.ba

+387 37 228-409

+387 37 224-103

Radno vrijeme
pon - pet: 8 - 15
vikendom i praznicima: ne radimo