Protiv smo ubijanja! | Za slobodnu smo Palestinu i Ukrajinu!

Senad Ćatić u Upravnom odboru Kickboxing saveza BiH

Objavljeno:04/02/2022. 11:44

U Sarajevu je protekle sedmice održana Skupština Kickboxing saveza BiH. Nakon radnog dijela redovne održana je i svečana Skupština na kojoj su uručena priznanja za najuspješnije takmičare, trenere, kao i za ostvarene rezultate za period 2019 -2021. godina. Nakon sumiranja ostvarenih rezultata koji su prema riječima prisutnih u ovom vremenskom periodu veoma dobri, nagrađeni su pojedinci sa čim im se Savez zahvaljuje na postignutim rezultatima kao i na promociji kickboxing sporta u našoj zemlji.

Na svečanosti su nagrađen i Kickboxing klub „Zino“ iz Bihaća. Priznanja za najuspješnije u 2019. godini iz ovoga kluba dobili su Lamija Hamulić, najuspješnija kadetkinja, Adna Behrem, najuspješnija juniorka i trener Senad Ćatić kao najuspješniji trener (tatami disciplina).

Za ostvarene rezultate u 2019. godini nagrade iz KBS „Zino“ Bihać dobili su Lamija Hamulić, Ema Hamulić, Adna Hodžić, Adna Behrem. Odlične rezultate takmičari Zine iz Bihaća ostvarivali su i u 2021. godini. Za ovu takmičarsku godinu nagrađeni su Lamija Hamulić kao najuspješnija kadetkinja, a nagradu je dobio i Senad Ćatić kao najuspješniji trener 2021. godine za tatami discipline.

Za ostvarene rezultate u 2021. godini nagrade Saveza dodijeljene su Lamiji Hamulić, Emi Hamulić i Amili Tutić iz KBS „Zino“ Bihać. Odličan rad prepoznala je i Skupština Kickboxing saveza BiH , te je Senad Ćatić, trener u klubu izabran u Upravni odbor Kickboxing saveza Bosne i Hercegovine.

Objavio: usn krajina


////// MAGAZIN //////

O nama

Portal usnkrajina sastavni je dio i elektroničko izdanje Unsko-sanskih novina

Osnovani smo 1995. od strane Skupštine Unsko-sanskog kantona kao javno poduzeće s ograničenom odgovornošću

Potražite nas na društvenim mrežama:

Kontakt

502. viteške, Bihać, BiH

usnovine@bih.net.ba

+387 37 228-409

+387 37 224-103

Radno vrijeme
pon - pet: 8 - 15
vikendom i praznicima: ne radimo