Protiv smo ubijanja! | Za slobodnu smo Palestinu i Ukrajinu!

TIHI UBOJICA SE ‘MASKIRAO’ U BLAGU BOL U STOMAKU: Evo zašto nikada ne treba ignorirati bol

Objavljeno:14/11/2022. 07:44

TIHI UBOJICA SE ‘MASKIRAO’ U BLAGU BOL U STOMAKU: Evo zašto nikada ne treba ignorirati bol

Mama je za Daily Record rekla da je njezina kći podlegla sepsi – ali familija nije imala pojma.

Ožalošćena majka izdala je novo upozorenje zbog infekcije tihog ubojice koja je oduzela život njezine kćeri. Julie Stickland je mislila da Chloe samo ima običnu bol u stomaku. Ali četiri dana nakon što joj je pozlilo, 26-godišnjakinja je tragično preminula.

Julie je objasnila: “Bila je dobro u srijedu, a mrtva u nedjelju.” Mama je za Daily Record rekla da je njezina kći podlegla sepsi – a porodica nije imala pojma.

Strašno iskustvo

Tihi ubojica – poznat i kao septikemija ili trovanje krvi – događa se kada naš imunološki sistem pretjerano reagira na infekciju. Brzo se širi, oštećujući tjelesno tkivo i organe i može usmrtiti žrtvu za nekoliko sati ako ne potraži pomoć.

Chloeine muke počele su u maju prošle godine. Mama je mislila da njezina kći možda ima meningitis nakon što joj se pojavio osip i oči su je zaboljele nakon dva dana bolova u stomaku.

Najgore vijesti

Julie je zatim nazvala NHS 24 u 6 ujutro u subotu i vozilo hitne pomoći došlo je po 26-godišnju Chloe koja je zadržana u bolnici Dumfries gdje su njezina majka Julie i tata Ken ostali s njom do 23.30 prije nego što su otišli kući.

Ali u 2 ujutro porodicu je probudila policija koja im je lupala na vrata u selu Locharbriggs. Priopćili su im ono najgore – Chloe je pretrpjela srčani zastoj i umrla.

Budite oprezni

“Život mi se raspao”, rekla je Julie, koja sada vodi kampanju za podizanje svijesti o zarazi. Chloe je rođena sa srčanom manom i zamalo je umrla 2005. nakon operacije srca koja je rezultirala velikim unutrašnjim krvarenjem.

Prije smrti 26-godišnjakinja je bila podvrgnuta operaciji zamjene srčanog zaliska. Stručnjaci i dalje nisu sigurni koji biološki procesi uzrokuju sepsu.

U Ujedinjenom Kraljevstvu pet ljudi svaki sat umre od infekcije, što je čini većim ubojicom od raka crijeva, dojke i gušterače zajedno, piše The Sun.

Objavio: usn krajina


////// MAGAZIN //////

O nama

Portal usnkrajina sastavni je dio i elektroničko izdanje Unsko-sanskih novina

Osnovani smo 1995. od strane Skupštine Unsko-sanskog kantona kao javno poduzeće s ograničenom odgovornošću

Potražite nas na društvenim mrežama:

Kontakt

502. viteške, Bihać, BiH

usnovine@bih.net.ba

+387 37 228-409

+387 37 224-103

Radno vrijeme
pon - pet: 8 - 15
vikendom i praznicima: ne radimo